La MEVA entrevista a en David Fernández

Bon dia David!

1. Conyes apart, perquè no li vas llençar la sandàlia? És un malparit pseudogenocida, s’ho mereix i tampoc s’hagués fet un mal irremediable…

2. Què farien de diferent les CUP amb tres diputats més?

3. Quina possibilitat hi ha d’entrar en un govern amb un any d’experiència al Parlament? Ha canviat la visió d’aquesta possibilitat? Quines serien les condicions, els mínims?

4. Després d’un any, coneixent el modus operandi de la partitocràcia, com es pot fer política sense xecs en blanc, però al mateix temps havent d’amagar informació d’allò que es parla i es sent per no acabar aïllat? El xec no és en blanc, però sí que és al portador, no?

5. Encara es parla només dels 3 diputats i sobretot de tu. Teniu audiovisuals amb més gent, però, quines perspectives teniu de presentar públicament encara més persones de les CUP?

6. Com s’acaba amb la cultura de la transició sense que ella acabi amb tu abans?

7. Les idees mouen muntanyes, quina és la idea en una frase de les CUP que es podria fer extensiva al 80 o 90% de les persones i que podrien encendre revoltes i somnis?

8. Tu que ets periodista de base, com limiten els mitjants de comunicació actuals les CUP i com ha estat aquest primer any? De vegades les entrevistes semblen més espais de difusió de masses que espais de reflexió i debat… El mateix amb les declaracions de 10 segons.

9. Vivim en una dictadura? Es pot viure en democràcia a curt o mitjà plaç? Què és la llibertat per les CUP?

10. És un problema per les CUP, en tant que moviment per un sistema més democràtic, que aculli inquietuds que no són de l’EI i que així es pugui trobar en la disjuntiva d’aglutinar demòcrates reals o preservar la seva identitat d’EI?

11. Teixit socioeconòmic: l’alternativa sembla un conjunt de idees o branques que ni estan cohesionades ni es poden aplicar sense un canvi cultural brutal. Com valores aquesta afirmació?

Deixa un comentari